top of page
White Walls

RÓLUNK

A Keys4Corporate egy sokszínű, nemzetközi csapat trénerekkel, menedzserekkel, kutatókkal és tanácsadókkal. Sikerünk a multidiszciplináris, holisztikus szemléletben és a személyre szabott, ügyfélközpontú megoldásokban rejlik képzés-fejlesztési és tanácsadási fókusszal.  

Ennek megfelelően nemzetközi jó gyakorlatokat biztosítunk ügyfeleinknek, közvetlen szakmai együttműködések keretein belül. Ilyenek például a vezetői és értékesítési tréningek terén elismert multinacionális Krauthammer programok és a munkaerő alkalmazásához, valamint a személyes kompetenciák méréséhez komplex eszköztárat nyújtó Profiles International Hungary.  

OPEN DOORS, FIND NEW WAYS

KIEMELT TERÜLETEINK

Kiemelt területeink a munkavállalók hatékonyságnövelésével összefüggésben a kognitív képességek fejlesztése a tudatos önreflexióból kiindulva, a problémamegoldáson át a döntéshozatali képességekig. Akik velünk dolgoznak, többet kapnak puszta elméletnél és “aha” élménynél: a folyamat alatt a szakterületüknek megfelelően gyakorolják a programban megszerzett képességeket.  

 

Meggyőződésünk, hogy az érzelmi- és szakmai tudatosság, a kreativitás és a logika sarokkövei a hatékony szervezeti folyamatoknak és a hosszú távú sikereknek. A tanácsadási tapasztalatokat humántőke-fejlesztéssel ötvözzük. Hisszük, hogy egy projekt sikeres megvalósításának kulcsa a szakmai kiválóságon túl az új szervezeti magatartás.  

A digitalizációt és az összetett szervezeti transzformációkat nem csak a rendszerek technikai és tanácsadói bevezetésén keresztül támogatjuk, hanem egyedülálló módon biztosítjuk az igények felmérésén túl azokat a képességfejlesztési programokat is, amelyek moduljai lehetővé teszik a változás gyakorlati beépülését a mindennapokba és a fenntartható működést.  

 

bottom of page