top of page

KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

A Keys4Corporate készségfejlesztő üzletágának egyéni és csoportos készség- és képességfejlesztés szolgáltatásainál nagy hangsúlyt fektetünk mind az interperszonális, mind pedig a szakmai készségfejlesztésre. Hiszünk benne, hogy a megfelelő motivációval és eszköztárral bárki képes napról napra a tudásából egyre többet kihozni. Az interperszonális és szakmai készségfejlesztésre épülő programjaink önállóan és az üzleti tanácsadás kiegészítő szolgáltatásaként is elérhetőek.  

Programjainkon a résztvevők motivációjának kulcsa az úgynevezett 4C modell. Ennek alapján a fejlesztési folyamat a részvevők személyes kapcsolódásának kialakításával indul (Connect), amely elengedhetetlen része a továbblépésnek. Ezt követi az új lehetséges irányok és kihívások azonosításán keresztül (Challenge) a megismert tudás és új viselkedés mindennapi rutinba való beépítése (Conclude) majd folyamatos alkalmazása (Continue).  

CSOPORTOS PROGRAMJAINK

Legnépszerűbb tréningek

Brainstorm

KOMMUNIKÁCIÓ

Együttműködés és
visszajelzés

Business Consultation

HATÉKONYSÁG

Döntéshozatal és problémamegoldás

A presentation at the office

VEZETÉS

Vezetőképzés és
mentoring

Meeting

CSAPATMUNKA

Kulturális sokszínűség és szervezeti együttműködés

Yoga at Home

JÓLLÉT

Stresszkezelés és
belső egyensúly

hello-i-m-nik-MAgPyHRO0AA-unsplash.jpg

BŐVEBBEN

Részletekért
kattints a képre

 

Ugyanakkor nem vagyunk egyformák!

A fenti tréningkínálatunkból elérhető készségfejlesztési programokat ügyfeleink egyedi igényeinek felmérése alapján, testreszabottan alakítjuk ki és valósítjuk meg.

Coaching

A coaching feltárja az emberben rejlő potenciált, hogy maximális teljesítményt nyújtson.
Nem tanítás: segítség a tanulásban!

toa-heftiba-4xe-yVFJCvw-unsplash.jpg

BUSINESS COACHING

Személyes támogatás üzleti kihívásaid kezeléséhez. A business coaching ülések során szorosan együttműködünk a célok megalkotásában, a coacholt kihívásainak azonosításában és mélyebb megismerésében a mindennapi üzleti életből válogatott esetek és gyakorlatok segítségével.

Modern Work Space

TEAM COACHING

A csoportos coaching ülések ideálisak együttműködési hatékonyságnöveléshez, perspektívák összehangolásához és konfliktuskezeléshez. 

Az ülések fókuszában egy közösen megfogalmazott, pozitív cél áll. Időközönként személyes beszélgetések színesítik a folyamatot. 

pawel-czerwinski-OG44d93iNJk-unsplash.jpg

ART COACHING

A művészeti eszközök hatékonyan ösztönöznek a problémák megoldására. Ezen eszközöket segítségül hívva megértjük a munkavállalók helyzetét, valamint a munkafolyamataikban és a csoportdinamikában  jobb megoldásokra találunk.

bottom of page