top of page
AKAMF_69.jpg

Legyél Te is Producer! 
Támogassátok egyéni vagy céges adományokkal egy függetlenfilmes trilógia záró epizódjának az elkészítését. 

ADOMÁNYGYŰJTÉS 

Legyetek részei a sikerünknek jelenlétetekkel és támogatásotokkal!

A Konyv a mi fegyverunk_WERK_22 - sRGB.jpg
A Konyv a mi fegyverunk_WERK_22 - sRGB.jpg

Előzmények

Az A-kategóriás Tallinni Filmfesztivál (PÖFF) versenyében bemutatkozó Ki mint veti ágyát (2023) és előzménye, a Budapest, zárt város (2021) először volt együtt látható 2023. november 21-én egy exkluzív közönségtalálkozó keretei között. A vetítés után a két főszereplővel, Szőke Abigéllel és Katona Péter Dániellel, illetve Konkol Máté rendezővel beszélget Kovács Bálint újságíró (HVG) generációs felnövéstörténetekről, nemi szerepekről és a függetlenfilmezés kihívásairól. 

A Budapest, zárt város idén jelent meg Angliában DVD-n, Bluray-en és streamingen. A Ki mint veti ágyát a rendező saját költségén készült, középiskolai prevenciós foglalkozások keretei közt volt látható, mielőtt megkezdte fesztiválkörútját is, a debreceni Malter különdíját és legjobb színésznő díját kiérdemelve.
 

Mire is megy pontosan a gyűjtés?

Már készül a Fiatal Felnőtt trilógia 3. epizódja, ennek utófinanszírozására és utómunkájára fordítjuk a különleges esemény bevételeit. A könyv a mi fegyverünk (2024) közösségi adományokból, önkéntes munkából és szívességekből forgott le idén nyáron. A körülbelül 45 percesre tervezett film csupán 5 millió forintból el tud készülni. A nyár folyamán hála a segítségeteknek már közel 1 millió forint összegyűlt: https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/a-konyv-a-mi-fegyverunk-film-a-demokraciarol-2997 

A trilógia harmadik epizódja formailag és tartalmilag is a részvételibb, közösségibb, dokumentaristább irányba mozdul tovább: a demokratikus szakkollégium fiataljainak vitáit a szereplők improvizálták, amit Jancsó Miklós stílusát idéző hosszú beállítások dolgoznak föl. 

AKAMF_79.jpg
A Konyv a mi fegyverunk_WERK_22 - sRGB.jpg
A Konyv a mi fegyverunk_WERK_11 - sRGB.jpg

Hogyan tudok adományozni
és támogatni minket?

Számlaszám:

16200144-18554982, Magnet Bank,

Közlemény:

„A könyv a mi fegyverünk”. 

Az átláthatóság alapértékünk!

Ha a támogatásodat utalod az Északi Támpont Közhasznú Egyesület számlájára, arról közhasznúsági igazolást tudunk kiállítani, ezzel kapcsolatban érdeklődj az eszakitampont@gmail.com címen!

Miért éri meg támogatni minket?

15.000 Forint adományért:

A 3. film premierjére is jegyet kapsz, 
 

30.000 Forintért:

A 3. film dedikált poszterét is adjuk a jegy mellé, 

50.000 Forintnál és feljebb pedig: 

A fentieken túl producerként is feltüntetünk filmünkben.

Amennyiben cégként, vállalatként 500 000 forint feletti értékben adományoznátok, akkor a film megjelenését követően exkluzív vetítést biztosítunk a számotokra. 

Az átláthatóság alapértékünk!

Ha a támogatásodat utalod az Északi Támpont Közhasznú Egyesület számlájára, arról közhasznúsági igazolást tudunk kiállítani, ezzel kapcsolatban érdeklődj az eszakitampont@gmail.com címen!

A Konyv a mi fegyverunk_WERK_8 - sRGB.jpg
csoportkep.jpg

Már csak egy lépés!

Kérünk, hogy  töltsétek ki az alábbi űrlapot, hogy a szervezésben segítsetek minket, illetve nyomon tudjuk követni az adományaitokat, és az ajándékok majd rendben megérkezzenek hozzátok,

amikor a film elkészült.

Köszönjük,

várjuk a személyes találkozást 2024-ben!

bottom of page